Publicitat
Publicitat

Capitans decidits i fitxatges d'última hora al FC l'Escala

Josu Currais agafa el relleu de Nil Congost a la capitania del FC l'Escala. De fet, és l'únic jugador que continua respecte al curs passat. També seran capitans Marc Gelmà, Juan Carlos Oliver i Jonatan Morilla. I pel que fa a fitxatges s'han incorporat Marco Gil de l'Olot i Hudson Thomas del Girona.

Josu Currais, Marc Gelmà, Juan Carlos Oliver i Jonatan Morilla seran els quatre capitans del primer equip del FC l'Escala. Josu és l'únic jugador que continua respecte al curs passat, ja que Oriol Argelés finalment no s'ha quedat.

Ser el primer capità és una responsabilitat.

L'entrenador Raul Paje espera molt de Josu.

El segon capità és el migcampista Marc Gelmà, que arriba provinent del Peralada. Hi ha jugat els darrers tres anys.

El tercer és el central Juan Carlos Oliver. El jugador ha jugat set anys amb la Grama. 

I el quart capità és el porter Jonatan Morilla, que com Gelmà, el curs passat jugava amb el Peralada.

Per cert, els últims quatre capitans havien estat Nil Congost, Pol Bastidas, Nacho Ferreti i Maha Konteh, que van substituir a Ignasi Massó, Marçal Saenz, Zou Moustakim i Henry Gilham. Aquests quatre jugador van viure l'ascens històric de l'Escala a la Tercera Federació. 

També us explicarem que el primer equip del FC l'Escala ha incorporat dos jugadors més. Són el migcampista Marco Gil i el central Hudson Thomas, que arriba en qualitat de cedit del Girona. Gil ha deixat l'Olot per venir cap a l'Escala. 

Gil no va jugar contra l'Escala al Nou Miramar el curs passat, però sí a Olot. En aquella ocasió lluïa el dorsal 2 i va disputar els darrers 25 minuts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar