Publicitat
Publicitat

Doble sessió de terror als cinemes

'Diabólica' i 'El cuervo' són dues de les opcions de terror que arriben aquesta setmana a les sales de cinema. Per aquells que fuguin de la sang i els ensurts la seva opció serà 'Héroes de Central Park'.

Els amants del terror estan d'enhorabona perquè aquest cap de setmana s'estrenen dues cintes del gènere. Una d'elles és 'Diabólica' de la productora Blumhouse responsables de 'Megan' o 'Black Phone'. Ara porten una cinta on jugaran amb el terror tecnològic i amb la IA. Una família és seleccionada per provar un nou dispositiu a la llar, l'assistent AIA. Un aparell molt intel·ligent que aprèn de pressa les necessitats de la seva família, s'anticipa a les seves necessitats i s'assegurarà que ningú els molesti.

La família protagonista de 'Diabólica'

Bill Skarsgard és el protagonista de la nova versió de 'El Cuervo', una cinta que ja va iniciar amb mal peu i que no aportar res respecte a la versió de 1994 protagonitzada per Brandon Lee, mort durant el seu rodatge. Després que tant ell com la seva parella són brutalment assassinats, Eric torna d'entre els morts amb el mandat de venjar-se dels seus botxins.

Bill Skarsgård com Eric Draven

I l'opció familiar serà 'Héroes de Central Park' una producció francoespanyola inspirada amb la novel·la de "Don Quijote de la Mancha". Un titella i un peluix abandonats es fan amics a Central Park i junts viuran una aventura a la ciutat de Nova York. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar