Publicitat
Publicitat

Anells, Kaos, assassinats i metges a la pantalla petita

L'agost s'acomiada amb quatre propostes destacades, entre elles la segona temporada dels anells del poder o la quarta de 'Solo asesinatos en el edificio'. Netflix suma dues opcions més al seu catàleg: 'Kaos' i 'Respira'. 

Les plataformes tanquen l'estiu amb quatre propostes interessants i esperades. Una d'elles és la nova temporada de 'El senyor dels anells: Els anells del poder', la sèrie torna amb la seva segona temporada doblada de nou amb català i on veurem com s'ho farà Sauron per continuar amb els seus plans i també com els anells comencen a dominar les persones.

Sauron depèn del seu propi enginy per reconstruir el seu poder i supervisar la creació dels Anells de Poder

Qui també tornen són Martin Short, Selena Gomez i Steve Martin amb la seva quarta entrega de 'Solo asesinatos en el edificio'. Ho fan amb un nou crim entre mans per resoldre i amb un viatge a Hollywood perquè s'està rodant una pel·lícula basada en el seu pòdcast.

Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez. Ells són els protagonistes de 'Solo asesinatos en el edificio'.

I Netflix suma dues noves candidates al seu catàleg, dues opcions amb números per posicionar-se dins el top 10 de les més vistes de la setmana. Una d'elles és 'Kaos' una comèdia de fantasia, una nova versió de la mitologia grega. Els deus de l'Olimp estan perdent el control, Zeus té arrugues, Ares no controla l'inframon, Dionís viu de festa en festa i Posidó està més preocupat per la compra del seu nou vaixell. La humanitat ha de canviar el seu futur abans no sigui massa tard.

'Respira' és una altra de les opcions, producció espanyola que busca convèncer els fans de les sèries de metges i posar el dit a la llaga amb els problemes de la sanitat pública. Biel comença a treballar de resident en un hospital públic que s'aboca a una espiral de tensió quan esclata una vaga i el personal es veu obligat a prendre decisions dràstiques per tenir cura dels pacients.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar