Publicitat
Publicitat

L'Escala té representació als Jocs Paralímpics de París

Els Jocs Paralímpics de París comencen avui dimecres 28 d'agost i tindran accent escalenc. Un dels 4.400 atletes paralímpics és Patryk Chojnowski, jugador que ha fitxat el CTT CER l'Escala per la pròxima temporada. El polonès jugarà a la classe 10 i té moltes possibilitats d'assolir medalla.

Els Jocs Paralímpics de París tenen accent escalenc. El nou palista del CTT CER l'Escala, Patryk Chojnowski, és a França. És polonès, té 34 anys i jugarà a la classe 10, que és reservada per esportistes que competeixen drets, però que tenen un moviment lleugerament limitat, en el cas de Chojnowski és el peu.

Els Jocs Paralímpics de París repartiran 549 medalles

En el seu palmarès suma dues medalles d'or, ha quedat sis vegades campió del món i tretze d'Europa. Competeix a la lliga del seu país, una de les millors del món i s'enfronta contra gent que no té discapacitat. Aquesta temporada, per exemple, ha tingut una efectivitat del 63% i ha guanyat a jugadors destacats com Mutti i Provost.

Chojnowski té opcions de guanyar medalla

En cas que Chojnowski assolís medalla afavoriria al CER l'Escala.

David González, delegat del CTT CER l'Escala: "Tenir un jugador amb medalla seria un incentiu més"

El tennis taula serà un dels vint-i-dos esports que veurem als paralímpics de París. També hi haurà competicions de goalball, atletisme, natació i judo. Ni tampoc hi faltaran els esports amb cadira de rodes com el bàsquet, el rugbi, l'esgrima i el tennis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar