Publicitat
Publicitat

Dyron Saiz continua al juvenil preferent; Eric Salvatella s'incorpora

El juvenil preferent del FC l'Escala continuarà comptant amb l'extrem dret Dyron Saiz, autor de 8 gols el curs passat. I jugadors com Eric Salvatella s'han incorporat. Els de David Gurillo segueixen entrenant i disputant partits amistosos per arribar amb les millors condicions possibles a l'inici del campionat.

Un dels jugadors que continuarà un any més al juvenil preferent del FC l'Escala és l'extrem dret Dyron Saiz. Nova temporada, nou cos tècnic i nous companys.

Iker Ruiz (11), Biel González (11) i Dyron Saiz (8) van ser els tres màxims golejadors

L'ex del Sant Cristòfol, Jabac, Sant Andreu, Figueres i Baix Ter confessa que vol continuar creixent com a futbolista.

Saiz, de 17 anys, és extrem i l'última temporada lluïa el dorsal 14

Saiz, autor de vuit gols l'any passat, ha estat un dels cinc juvenils que ha estat fent la pretemporada amb el primer equip. També hi ha estat el pivot Eric Salvatella.

Eric Salvatella, Pol Sasarols, Anas El Bouazzati, Dyron Saiz i Mamadi Cisse han fet pretemporada amb el primer equip

Salvatella, format a Palamós, ha vestit les samarretes del Llagostera, Girona, Sant Gabriel i Cassà abans d'aterrar a l'Escala. 

Salvatella té 17 anys i és pivot

El Nou Miramar tornarà a ser escenari de la preferent, una categoria que els jugadors van salvar pels pèls el curs passat. Ara l'equip és completament nou i el rumb ara mateix és incert.

L'Escala de Xevi Donat va ser el primer a salvar-se, cinquè per la cua amb 32 punts

Els de David Gurillo i Pau Tellez, que compten també amb els escalencs Xavi Pons i Dani Carmona, continuen preparant-se pel debut, que serà el pròxim 21 de setembre al camp del Girona B, el clar favorit al títol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar