Publicitat
Publicitat

Una travessa de natació de rècord

La 15a edició de la travessa de natació de la Festa Major de l'Escala ha fet ple absolut amb 700 inscrits. El bon temps i l'alt nivell dels participants, marquen l'edició de més exitosa fins al moment. 

Mar en calma, bona temperatura i una jornada radiant eren l'avantsala d'una travessa de natació que ha superat totes les expectatives, tant pel nombre de participants com el nivell dels nedadors i nedadores. Els participants han pogut gaudir finalment d'unes condicions ideals, on els esportistes han pogut demostrar el seu gran nivell. 

Fins a 700 participants s'han inscrit en el total de les 3 categories de la competició, la llarga que tenia la sortida al Riells, la del Port d'en Perris i finalment La Cargolada. Una xifra de rècord, que supera totes les 15 edicions disputades fins ara. 

A la travessa de Riells el guanyador en categoria masculina va ser en  SIMON BARBIEUX i a la femenina MARTINA LLORACH , un recorregut que el guanyador el va completar en tan sols 25 minuts. L'Escalenc Adrià Carreres va participar en totes tres categories i va ser el millor nedador local en totes tres competicions, tot un repte per l'esportista escalenc. 

Pol Mora a la distància de 900 m i Grau Palazón a la Cargolada es van alçar amb la primera plaça en categoria masculina. Júlia Coll va ser la gran triomfadora tant a la mitja com la curta distància pel que fa a la categoria femenina. Esportistes molt joves que apunten a un gran futur en la competició

Les competicions, que van començar al punt de les 10 h del matí, posaven punt final passat el migdia amb l'entrega dels trofeus. La Travessa de Natació de l'Escala ja s'ha consolidat com un dels actes de més èxit del programa de Festa Major de l'Escala. El pròxim 2 de setembre els nedadors i nedadores tindran una nova cita al Festival Nàutic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar