Publicitat
Publicitat

Expectació per a la subhasta del peix a la llotja

L'activitat 'Subhasta i esmorzar de pescadors' continua generant interès als visitants. Aquest matí una cinquantena de participants han gaudit amb la proposta. Un dia de molt de peix a la confraria, amb moviment a la llotja i amb un bon esmorzar de sardines.

Unes cinquanta persones han participat aquest matí a la visita guiada 'Subhasta i esmorzar de pescadors'. L'activitat estrella del Centre d'Interpretació del Peix de l'Escala, el MARAM, que continua generant molt d'interès al visitant i és que no tothom pot gaudir cada dia de l'activitat d'un port pesquer. Una proposta que inicia molt aviat al matí i que s'adapta a la jornada i el peix que arriba. S'explica les arts de pesca, les espècies que es poden capturar, els tipus d'embarcacions... i de la teoria es passa a la pràctica assistint a una subhasta en directe, un dels processos més complicat d'entendre.

La visita està preparada per a públics de totes les edats, i s'espera que tots marxin del port amb una idea bàsica de la distribució del peix. Des de l'arribada al port, passant per a les peixateries fins a arribar al plat.

Una visita que finalitza amb un esmorzar de germanor amb el peix de protagonista, un autèntic esmorzar de pescadors. L'activitat arriba a la seva recta final, de moment s'han programat dues visites més els dies 27 i 29 d'agost. Per a més informació i detalls trucar al 972771666 o visitar el web www.maram.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar