Publicitat
Publicitat

Setmana light a les plataformes

Les plataformes s'apunten a una setmana de semivacances, la penúltima setmana d'agost arriben moltes novetats però de poc pes. Les més destacades: Pachinko, Accidente, Maria Antonieta o Horizon de Kevin Costner que vol mirar de recuperar xifres després de la patacada als cinemes.

Les plataformes van confeccionant la seva temporada d'hivern amb títols de pes, per això aquestes últimes setmanes d'agost totes han perdut ritme de novetats. Aquesta setmana l'opció més destacada serà l'estrena de la segona temporada de Pachinko aquest drama ideal per passar una tarda tranquil·la on se segueix la història d'una família a través de diferents generacions.

La idea prové de la novel·la que adapta la sèrie, escrita per Min Jin Lee.

Amb aires històrics també arriba 'Maria Antonieta' la vida d'aquesta peculiar reina des de la seva arribada a França amb catorze anys fins al seu tràgic desenllaç. Una versió amb un muntatge modern, dinàmic i amb un protagonista amb molt de carisma. Movistar és qui en té els drets d'emissió. 

Emilia Schüle, la ingènua Maria Antonieta a la seva arribada a França  

Netflix vol el seu tall de pastís amb l'estrena de la mexicana 'Accidente' sèrie de Leonardo Padrón, creador de la sèrie 'Pàlpito'. Aquí ens mostra les conseqüències d'un tràgic accident durant una festa d'aniversari que canviarà per sempre la vida de diverses famílies. 

Sebastián Martínez treballada de nou amb Leonardo Padrón

I Max estrena per sorpresa 'Horizon: An American Saga – Capítulo 1' el projecte més ambiciós de l'actor Kevin Costner, que no ha aconseguit el suport del públic a les sales de cinema. S'espera que la seva arribada les plataformes millori les xifres, d'aquesta primera entrega de la saga Horizon on es mostra una mirada a l'Oest americà durant la Guerra Civil i les seves sagnants conseqüències.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar