Publicitat
Publicitat

Els actes esportius de la Festa Major

Com ja és tradició, els esdeveniments esportius serveixen per escalfar motors cara a la Festa Major. Les primeres activitats són la caminada nocturna i la travessa de natació. I ja la pròxima setmana, serà el torn dels oberts de tennis i de pàdel, la festa del Pedal i l'Atena Regata.

El primer acte esportiu de la Festa Major de l'Escala serà la 14ena marxa nocturna de l'anxova. Està programada per a demà divendres a les nou de la nit. Les inscripcions s'hauran de formalitzar a partir de les set a la Riba. És recomanable portar llanterna.

L'endemà dissabte serà el torn de la 15a travessa de natació. Com ja és tradició hi haurà tres recorreguts, els de 2.200, 900 i 600 metres. El més llarg, com ja és tradició, s'inicia a la platja de Riells i culmina a la platja de les Barques. És un itinerari apte pels majors de 16 anys. Els altres circuits sortiran des del port d'en Perris i la platja de les Barques.

I ja de cara a la pròxima setmana, seran protagonistes el tennis, el pàdel, la bicicleta i la vela. Dilluns començaran els oberts de tennis i de pàdel, unes competicions que culminaran divendres; l'endemà dissabte 31, està programada la Festa del Pedal amb sortida a les 9 hores del matí des de la Riba. El recorregut que anirà fins a Cinc-Claus. També dissabte, serà el torn de la tretzena edició de l'Atena Regata, una competició que s'allargarà fins diumenge. 

Compte enrere doncs per les activitats esportives.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar