Publicitat
Publicitat

Obres irregulars a Illa Mateua

Alternativa per l’Escala denuncia la inacció del govern local amb una terrassa construïda sense permís a Illa Mateua. L'alcalde replica que hi ha un expedient sancionador obert i que seran implacables davant casos de desobediència com aquest. 

La denúncia ja es va fer en l'apartat de precs i preguntes de l'últim ple ordinari, a mitjans de juliol. I aquesta setmana han estat reiterades a través d'una nota de premsa. Alternativa per l'Escala denuncia que un establiment ubicat a tocar del camí de ronda ha fet una terrassa tancada sense permís. Per a la portaveu d'Alternativa per l'Escala, l'Ajuntament ha estat molt passiu a l'hora de fer complir la normativa urbanística.

L'Ajuntament ha aixecat acta dels fets, ha obert expedient del cas. Però Alternativa, no satisfeta amb el ritme del procés administratiu, ha presentat un informe a la Direcció General de Costes denunciant els fets.

I és que, a parer d'Alternativa, l'Ajuntament ja hauria d'haver sancionat el propietari de l'establiment que no compleix la llei.

El govern municipal, coneixedor d'aquesta irregularitat, ha fet tot el que havia de fer per restablir la legalitat, segons explicava avui mateix l'alcalde, Josep Bofill.

L'alcalde nega la passivitat que denuncia Alternativa i avis que el govern serà implacable davant casos de desobediència.

Independentment de la irregularitat que s'hagi comès amb aquesta terrassa i independentment de les sancions que pugui ocasionar als propietaris de l'establiment, l'alcalde ha puntualitzat que no és oportú plantejar-se un tancament de l'activitat.

De moment, doncs, l'expedient de legalitat urbanística segueix el seu curs. Que s'ha comès una irregularitat és una evidència. Altra cosa és per quin camí s'exigirà el restabliment de la legalitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar