Publicitat
Publicitat

El nou president aprova el pressupost més alt de la història

El nou president del FC l'Escala, Jordi Peraferrer, no ha tingut dificultats per aprovar el pressupost de la temporada 2024-25. Serà el més alt de la història del club sense haver incrementat les quotes del futbol base ni tampoc les dels socis. La cúpula ha declinat dir la quantitat total públicament.

L'Assemblea General Ordinària de socis del FC l'Escala ha aprovat els pressupostos de la temporada vinent per unanimitat. Llum verda doncs a les xifres del primer i segon equip i també del futbol base, que seran més alts respecte a la temporada anterior.

Albert Rovira, vicepresident: "Orgullosos d'haver aprovat aquest pressupost"

Pel que fa a l'equip de la Tercera Federació, la partida serà més alta que la de l'exercici passat. Els ingressos per part de l'Ajuntament de l'Escala, organismes federatius, com la REF i FCF, i també els espònsors ajudaran a pagar l'increment del cost de la plantilla i cos tècnic.

El FC l'Escala ingressaria de la RFEF uns 60.000 euros, això serien 12.000 més respecte al curs passat

Pel que fa al segon equip, la junta és optimista de cara a la nova temporada que serà a una categoria superior, la de Tercera Catalana.

Salam continuarà com a entrenador del segon equip

Quant a futbol base, els socis van conèixer a David Gurillo i Sergi Resta, director esportiu i coordinador del futbol base respectivament. 

El futbol base tindrà dinou equips

A la junta va assistir el nou president Jordi Peraferrer que substituirà a Josep Costa, també present. 

A. Rovira: "El nou president no vol tenir un paper protagonista. S'ha compromès a ajudar-nos"

Peraferrer tindrà com a vicepresidents Albert Rovira i Joaquim Baix; com a tresorer Albert Llach i com a secretari Isidre Muñoz. I Sergio López, Sergi Sala, Manuel Amodeo, Julià Masmartí, Yati Baldeh i Josep Costa faran de vocals.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar