Publicitat
Publicitat

Primeres alarmes al primer equip del FC l'Escala

El cos tècnic del FC l'Escala està content amb els resultats que s'estan assolint aquesta pretemporada, però és conscient que són marcadors que ni sumen ni puntuen, però que ajuden a agafar confiança. L'equip fa cinc setmanes que entrena i ja hi ha hagut els primers ensurts.  

Primers ensurts i primeres molèsties al primer equip del FC l'Escala. Els entrenaments i els partits amistosos comencen a fer pujada. Jugadors com Lluc Banús, Adrià Méndez i Marc Gelmà han hagut de retirar-se per petites lesions.

Gelmà (a la foto), Banús i Méndez han patit els primers ensurts

Raul Paje també ha confessat que no està massa satisfet del tema defensiu. Diu que falta contundència. L'equip ha encaixat sis gols en cinc partits, dos contra el Sant Andreu, dos contra l'Olot, un contra l'AE Roses i un contra Girona juvenil.

R. Paje, entrenador: "Hi ha zones que encara no dominem"

Amb el que sí que està content és amb els gols materialitzats, onze en cinc partits. Martí Alonso n'ha fet quatre, Bilal Charreh tres i Marc Padilla dos.

L'Escala ofereix un joc alegre i dinàmic en l'àmbit ofensiu

Fins ara, l'Escala ha jugat cinc partits, quatre han acabat amb victòria i un amb derrota. Triomfs contra el Barça B, Olot, AE Roses i el juvenil de Divisió d'Honor del Girona. La desfeta va ser contra el Sant Andreu.

L'onze de l'amistós contra el Girona juvenil de Divisió d'Honor, equip on juga l'escalenc Jordi Font

L'equip té tres partits amistosos més programats. Aquest dimecres jugarà a Badalona; diumenge tornarà a disputar un nou partit a casa, aquesta vegada contra el Torroella, on juga el nou coordinador de la base, Sergi Resta i el darrer serà el dissabte 31 a Lloret.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar