Publicitat
Publicitat

Ple absolut al concert de gran format dels Clàssics l'Escala Empúries

El director Horst Sohm i la Festival Chamber Orchestra of Europe, omplen l'església amb la seva proposta 'Joies de la música clàssica, romàntica i popular'. El concert de gran format del festival Clàssics l'Escala Empúries va  comptar amb la la violinista solista Johanna Röhrig i el virtuós violoncel·lista Bartolomé Fromm.

Amb aquest tema de Mozart inicia el concert 'Joies de la música clàssica, romàntica i popular', proposta d'enguany del director Horst Sohm i la Festival chamber orchestra of Europe dins el cicle de concerts clàssics l'Escala Empúries. Aquest any presentaven un programa on de nou combinava temes clàssics de sempre amb melodies més modernes. La fórmula secreta que ha trobat Horst Sohm i la seva orquestra per apropar la música clàssica al públic. Aquest any per primera vegada pujava a l'escenari dels clàssics l'Escala Empúries el jove Bartolomé Fromm, violoncel·lista polonès premiat en diversos concursos i que va mostrar el seu virtuosisme amb el violoncel interpretant Joseph Haydn.  

La segona part del concert va iniciar amb temes romàntics per a violí i orquestra, la solista una vella coneguda del públic escalenc, l'alemanya Johanna Röhrig. L'artista havia actuat el 2019 al festival amb un homenatge a Mozart i Strauss. La violinista tornava a l'Escala després d'haver actuat a tot Europa i reconeguda amb diversos premis.

El públic assistent va reconèixer la feina dels músics amb llargs aplaudiments i es va entregar per complet amb la part final. On Horst Sohm va proposar tres peces de la música popular com són Day Tripper, Can't help falling in love i California Dreaming.

Davant els  aplaudiments del públic, l'orquestra va regalar dos temes més. Un vals més que reconegut i una versió orquestrada del Viva la vida de Coldplay. Els clàssics continuen el 7 de setembre una proposta rítmica de Bach.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar