Publicitat
Publicitat

Alien torna als seus orígens

Les sales de tot el món acullen aquesta setmana 'Alien: Romulus', la nova entrega de la saga de ciència-ficció, que promet tornar als seus orígens amb aquesta nova entrega. L'acompanyen la cinta d'animació 'Buffalo Kids' ila comèdia dramàtica 'Un lugar común'.

Les sales de cinema de proximitat, s'agafen un petit descans aquesta primera quinzena d'agost i només es renoven amb tres títols. Entre ells el més destacat 'Alien: Romulus', esperada nova entrega de la popular saga de ciència-ficció que promet tornar als orígens. Un slasher a mig camí entre 'Alien: El octavo pasajero' i 'Aliens: El regreso', amb picades d'ull als films originals i jugant molt amb el terror psicològic i l'acció. Aquí un grup de joves colonitzadors busquen materials per enriquir-se. Quan troben una nau espacial abandona, no dubten a trobar-hi recursos per vendre. Però hi trobaran alguna cosa més que recursos, una forma de vida terrorífica que no pensa deixar-los marxar.

Cailee Spaeny i David Jonsson a una de les escenes d'acció d'Alien:Romulus

Per un públic molt més familiar s'estrena en català 'Buffalo Kids', cinta d'animació espanyola dels mateixos creadors de les aventures d'en Tadeo Jones o Momias. Ara s'animen amb un western amb dos germans de protagonistes que viuen mil i una aventures al salvatge oest abans de reunir-se amb el seu oncle.

Els protagonistes de 'Buffalo Kids'

I només en algunes sales s'estrenarà 'Un lugar común' el més nou de la directora catalana Celia Giraldo, un retrat amb un excel·lent toc femení per visibilitzar la dona a partir dels cinquanta anys. La Pilar és infermera des de fa anys i sempre s'ha sentit valorada pels pacients. Quan és acomiadada, el seu món s'esfondra i es bolca a tenir cura de la seva família. Així serà com descobreix que els seus desitjos realment van cap a un altra direcció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar