Publicitat
Publicitat

El juvenil preferent torna a la feina sota les ordres de David Gurillo

David Gurillo compaginarà la tasca de director esportiu del primer equip amb la d'entrenar al juvenil preferent. La plantilla, que no serà dirigida per Xevi Donat, ha incorporat moltes cares noves. Només cinc continuen respecte a l'exercici anterior. L'equip ha començat els entrenaments.

El juvenil preferent serà entrenat aquesta temporada per David Gurillo i no per Xevi Donat, que el curs passat va assolir la permanència en el darrer sospir. L'equip és pràcticament nou, només continuen Dyron Saiz, Anas, Moha Eo, Dani Carmona i Buba Janneh.

Ha estat al Girona com a coordinador i entrenador i ha viscut una experiència a Xipre

Actualment, hi ha cinc juvenils que estan fent pretemporada amb el primer equip sota les ordres de Raul Paje. Són el porter Pol Sasarols, el central Anas, el migcampista Eric Salvatella, l'extrem Dyron Saiz i el davanter Mamadi Cisse.

Els cinc juvenils que entrenen amb el primer equip aquest estiu

I una de les moltes cares noves que ha aterrat al Nou Miramar és Vincent Pemberton, que ha deixat el Lloret de nacional per incorporar-se a l'Escala, amb qui, per cert, va donar una bona imatge amb el primer equip al camp del Sant Andreu. Pel que fa a l'objectiu no és altre que salvar-se.

D. Gurillo, entrenador: "Volem que la preferent es quedi un any més a l'Escala"

Gurillo, que paral·lelament és el director esportiu del primer equip, valora els rivals amb qui s'haurà d'enfrontar a partir del setembre. Segons ell, hi ha quatre equips favorits a guanyar la lliga.

Els partits a casa seran els dissabtes a les cinc de la tarda

El grup 1 de la preferent tindrà vuit equips gironins i vuit de barcelonins. En total, seran trenta jornades, la primera el 21 de setembre al camp del Girona B i la darrera el 18 de maig a Lloret. El debut a casa serà contra el Sabadell C. Aquest diumenge a les 18 hores tenen el primer amistós contra el Figueres a Vilatenim. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar