Publicitat
Publicitat

Retorns esperats a la pantalla petita

Les plataformes aprofiten el pont del quinze d'agost per estrenar opcions interessants. Entre elles 'Industry', 'Emily en París' o 'The Bear'. Appel Tv estrena 'Mono Malo' ,  Netflix presenta 'El sindicato' i Prime Video s'inventa un nou sorteig de loteria a 'Jackpot'.

Les plataformes digitals s'omple de grans retorns aquesta setmana amb opcions per a tots els gustos i edats. Max presenta la tercera temporada 'Industry' aquesta sèrie que ha anat de menys a més i on seguim el dia a dia d'un grup de joves que treballen en un dels millors bancs de Londres tot intentant obrir-se camí en el perillós món de les finances.

Part del gurp de joves protagonistes de la sèrie 'Industry'

I amb la mateixa pressió que un banquer treballa el protagonista de 'The Bear'. Un dels cuiners més famosos de la televisió que torna a Disney amb nova temporada. On de nou el dia a dia d'un restaurant serà el tema central, així com les relacions amb els treballadors i els clients.

Jeremy Allen White és el protagonista de 'The Bear'

L'actor Vince Vaughn es converteix en un sol·licitat detectiu privat que després d'un incident es veu obligat a treballar d'inspector de restaurants. Una feina senzilla que acabarà complicant-se després d'una macabra troballa. La seva nova sèrie 'Mono Malo' és una picada d'ullet a la mítica 'Magnum'.

Dos dels protagonistes de 'Mono Malo'

I qui també torna és 'Emily en París' ho fa amb la primera part de la seva quarta temporada. Nova temporada però amb els embolics sentimentals de sempre, molt de glamur i aquesta vegada amb la ciutat de Roma de protagonista.

Pel que fa a novetats, tres pel·lícules. Prime Video estrena 'Jackpot',  una esbojarrada comèdia on un nou premi de loteria permet als perdedors acabar amb el portador de la butlleta guanyadora abans no es pongui el sol.

Netflix estrena 'El Sindicato' i 'No puedo vivir sin ti'. La primera una cinta d'acció amb Mark Walhlberg i Halle Berry. Ella és una espia professional i ell es convertirà sense voler en un home d'acció després d'un dur entrenament. La segona és una comèdia espanyola on es posa el focus a l'addicció al mòbil. El protagonista és un home que no pot viure sense el seu telèfon intel·ligent. Passa més hores connectat amb l'aparell que amb la seva pròpia família. Quan la seva dona li demana el divorci, s'apuntarà a unes classes de desintoxicació per addictes als  mòbils.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar