Publicitat
Publicitat

Empordà Turisme atén els gairebé 300 associats des de la nova seu a l'Escala

La seu d'Empordà Turisme a l'entrada nord de l'Escala va començar a operar al juliol, i d'ençà que ha esdevingut un espai per atendre les necessitats dels seus socis, així com per resoldre les consultes dels visitants. Recentment, l'exterior del recinte s'ha retolat amb el logotip i les lletres de l'associació. 

L'Oficina de Turisme de l'entrada nord de l'Escala comparteix les instal·lacions, des d'aquest juliol, amb Empordà Turisme. A la nova seu, l'associació atén les necessitats dels seus gairebé 300 socis i, sobretot, s'incideix en la millora de la comunicació i la difusió dels serveis que ofereixen, per tal d'arribar a un públic divers durant tot l'any. Per això, s'ha valorat positivament que les noves dependències disposin de l'espai necessari per organitzar trobades i reunions, alhora que siguin de fàcil accés. 

Empordà Turisme presenta entre els seus objectius, potenciar el patrimoni natural, gastronòmic i social tant de l'Alt com del Baix Empordà. En aquest sentit, el seu president, Xavier Camps, afegeix que és cabdal desestacionalitzar la temporada, i treballar per un turisme sostenible. Si bé és cert que aquest juliol s'ha registrat un lleuger decreixement de visitants a la demarcació, l'associació ha afegit que les reserves d'agost "són molt bones" i tot fa preveure que es mantindran durant la tardor

El trasllat de la seu d'Empordà Turisme s'ha pogut formalitzar, gràcies a un conveni signat amb l'Ajuntament de l'Escala. Des del consistori valoren positivament, que les instal·lacions restin obertes durant tot l'any, ja que l'Oficina de Turisme de l'entrada nord només ofereix servei els mesos d'estiu. Recentment, l'exterior del recinte s'ha retolat amb el logotip i les lletres de l'associació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar