Publicitat
Publicitat

El moviment 'Som un clam' reuneix socis i penyistes del Barça a l'Escala

"Som un clam", nou grup d'opinió barcelonista, fa aturada a l'Escala per presentar l'equip i els seus cavalls de batalla. Entre ells, la por que el club acabi convertint-se en societat anònima esportiva. L'acte va ser seguit per dos centenars de socis i penyistes.

Falten dos anys perquè hi hagi eleccions al FC Barcelona i ja comencen a sorgir moviments, grups d'opinió, com ara "Som un clam" liderat per Joan Camprubí. Aquest grup, que neix pel descontentament general dels socis amb la situació actual, ha fet aturada a l'Escala. 

Camprubí té 37 anys i lidera el moviment "Som un clam"

El net i besnet d'expresidents del club ha presentat el seu equip i en l'acte intervenien el mateix Camprubí i també Jordi Roche, expresident de la Federació Catalana de Futbol; Marta Pascual, Albert Rosés i Jordi Jacas, propietari del Molí de l'Escala i amfitrió de l'acte.

És net d'Agustí Montal (1969-77) i besnet d'Agustí Montal (1946-52)

El moviment vol canalitzar, entre d'altres, el temor envers la possibilitat que el club es converteixi en societat anònima esportiva, l'operativitat de la junta en donar resposta a les llistes d'espera per obtenir un abonament a l'estadi o la desafecció envers les penyes.

Els assistents han pogut fer preguntes

El president de la penya blaugrana de Santpedor i alhora president de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya, Toni Valverde, considera que el moviment "Som un clam" passarà a ser candidatura, però es trobarà amb un problema:

T. Valverde: "Si els grups no s'uneixen serà complicat, el vot es diversificarà"

I pel que fa al president de la Federació de Penyes de l'Empordà i Catalunya Nord, David Falgàs, també creu que si es nodreixen de les opinions i assoleixen una estructura potent, podrien ser possibles precandidats a la presidència del Barça.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar