Publicitat
Publicitat

92% d'ocupació al festival Portalblau

Guillem Gisbert posa punt i final al festival Portalblau de l'Escala, que ha penjat el cartell d'entrades exhaurides en 22 de les activitats programades i ha omplert on 92% de l'aforament previst. Els organitzadors en fan un balanç molt positiu.

Amb Guillem Gisbert s'acabava ahir a la nit la dissetena edició del Festival de l'Escala, el Portalblau. Com cada any, les últimes activitats han estat les programades a l'escenari noble i més gran del festival, el Fòrum Romà d'Empúries. A l'antiga plaça pública de la ciutat d'Emporiae van sonar-hi dissabte les notes més jazzístiques del festival, les que hi aportava Andrea Motis en formació de trio.

Però els concerts que van aconseguir aplegar més públic van ser els de dijous i divendres. Dijous, Sopa de Cabra. I divendres, doble concert amb Mamma Dousha i Figa Flawas. Aquest va ser el de perfil més jove i més festiu dels quatre programats aquest cap de setmana.

Ha estat una traca final espectacular, que ajuda a consolidar el posicionament de Portalblau com un dels festivals amb més perfil propi dins el panorama musical i cultural de cada estiu. Els seus organitzadors se n'han mostrat molt satisfets, tant del que són els concerts més multitudinaris com de les activitats més petites amb què es va obrir la programació. Portalblau és una iniciativa de l'Ajuntament de l'Escala.

La producció integral del festival és responsabilitat de TEM Produccions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar