Publicitat
Publicitat

L'escultura del Petit Príncep apareix vestit amb la samarreta del Girona

Diverses escultures de la demarcació, entre les quals hi ha el Petit Príncep de l'Escala, han aparegut vestides amb la samarreta del Girona FC. Es tracta d'una campanya de màrqueting per promocionar el territori i visibilitzar l'equip blanc-i-vermell en la seva estrena a la Lliga de Campions.

L'escultura del Petit Príncep aquest dilluns s'ha despertat amb la nova samarreta del Girona FC. En el dorsal es pot llegir el nom de l'Escala i el número 12, com si fos un jugador més de l'equip blanc-i-vermell. En concret, l'acció s'ha reproduït a set estàtues més de la demarcació, amb l'objectiu de promocionar el territori, i visibilitzar el club en la seva estrena a la Lliga de Campions. Durant el transcurs d'aquest matí, s'ha generat sorpresa per part dels vilatans, que venien a banyar-se a la platja de Riells i han aprofitat per fer-se fotografies amb el Petit Príncep.

També s'ha vestit amb l'equipació gironina l'escultura d'Ava Gardner a Tossa de Mar, els defensors de Girona de la plaça independència o la Nena tocant l'aigua a Banyoles. El club ja ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo amb la campanya promocional, que finalitzarà aquest dilluns a les vuit del vespre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar