Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala continua recollint grans resultats en aquesta pretemporada

El FC l'Escala continua recollint grans resultats en aquesta pretemporada. Els de Raul Paje han guanyat l'Olot per 4 a 2 en el debut a casa. El balanç fins ara són dues victòries i una derrota. I pel que fa a gols, cinc a favor i tres en contra. El pròxim partit serà dissabte també a casa contra el Girona juvenil.

L'estrena a casa dels de Raul Paje ha acabat amb victòria per 4 a 2 contra l'Olot amb dianes de Martí Alonso, Bilal Charreh, Marc Padilla i un gol en pròpia porteria de Cabral. Aquest és el segon triomf en tres partits.

El primer onze de Raul Paje al Nou Miramar

La primera alegria va ser contra el Barça B quan l'Escala va imposar-se amb el solitari gol de Charreh (0-1). I el partit contra el Sant Andreu acabava amb derrota per la mínima (2-1) amb diana de Martí Alonso.

Bilal Charreh, el màxim golejador de la pretemporada amb dos gols

Ha estat un estiu amb molts canvis, amb només dues renovacions, les de Josu Currais i Oriol Argelés, però les sensacions després d'haver jugat contra equips de superior categoria són bones.

D. Gurillo, director esportiu: "Hem picat molta pedra, toca esperar els fruits"

Estem en pretemporada i està tot obert, podrien haver-hi sortides i arribades. De fet, l'últim que ha aterrat el Nou Miramar ha estat el porter Marwane El Haouzi, provinent del Palamós amb qui va disputar vint-i-sis partits a la lliga Elit... El cos tècnic vol un equip competitiu i una la plantilla doblada.

El tercer gol va arribar després de vint-i-vuit passades

Saben que l'afició de l'Escala és exigent.

D. Gurillo: "Volem tenir una plantilla competitiva i dos jugadors per posició"

El nou director esportiu ha parlat de Pime i Xumi, dos jugadors que han fet història a l'Escala.

D. Gurillo: "Comptàvem amb ells, però han escollit altres projectes"

El pròxim partit amistós de l'Escala, a casa, és dissabte, novament a les set, aquesta vegada contra el Girona juvenil de Divisió d'Honor. Abans d'aquest duel, els de Paje hauran jugat dijous al camp de l'AE Roses a les 19 hores. Per cert, la junta general de socis del FC l'Escala serà el pròxim dilluns 19 d'agost a les 18 hores de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar