Publicitat
Publicitat

Marc Torrent exposa una vintena d'obres al Castell Carolingi

El Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries acull una exposició de l'artista figuratiu Marc Torrent. La mostra persegueix generar un "impacte" als assistents, a través del moviment hiperrealista i dels contrastos lumínics.

Una vintena d'obres de l'artista figuratiu Marc Torrent resten exposades al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, fins a l'11 d'agost. Són peces que recentment s'han pogut veure a la galeria Subex de Barcelona i que ara, tornen al poble natal del pintor a través d'una mostra, regida pel moviment hiperrealista. Sobre el llenç, destaca el tractament de la llum, que gràcies a la tècnica del clarobscur, les figures semblen sortir de la penombra per aproximar-se als espectadors.

Influenciat pel treball de Caravaggio i de Velázquez,  Marc Torrent s'apropa al realisme amb l'objectiu de generar un "impacte" entre el públic. En aquest sentit, les obres presentades al Castell Carolingi, que s'han gestat des del 2020 i fins a l'actualitat, cerquen provocar "inquietuds" i de retruc, remoure sentiments després de visitar l'exposició.

La mostra de caràcter "intimista" es pot visitar a les dependències ubicades a Sant Martí d'Empúries de deu del matí a dues del migdia, i de sis de la tarda a onze de la nit. És la quarta vegada que l'artista escalenc exposa al Carolingi, i l'accés és gratuït.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar