Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala passarà a jugar els divendres

La novetat principal del CTT CER l'Escala de cara a la pròxima temporada és que els partits com a local els passarà a jugar els divendres a dos quarts de set de la tarda. El club ha explicat que la majoria d'equips juguen els divendres, dia en què serà més fàcil alinear els jugadors estrangers.

A partir de la temporada vinent, el CTT CER l'Escala jugarà com a local els divendres a dos quarts de set de la tarda. Els partits de dissabte a les cinc, de moment, han passat a la història. És una mesura que ha adoptat el club per necessitats. Segons explica el delegat David González serà més fàcil que els estrangers vinguin divendres que dissabte.

Per primera vegada, els partits els jugaran els divendres (18.30 h)

El club espera que el nou dia i el nou horari sigui ben rebut pels seguidors de l'equip.

David González, delegat: "Veurem si el públic continua responent"

I pel que fa al calendari doncs la Federació Espanyola de tennis taula ja l'ha publicat. Al CTT CER l'Escala li ha tocat un inici trepidant. S'enfrontarà a dos equips que ascendeixen de categoria com són el Linares i el Sant Josep; els dos altres equips catalans Borges i Olot i un clar rival directe com és l'Hortitec Alzira.

El Borges ha comprat la plaça al SS de los Reyes i competirà novament a la Super

Per cert, poques pistes sobre el Linares, el primer rival fora de l'Escala.

Linares, Borges, Olot, Sant Josep i Alzira, primers rivals del CTT CER l'Escala

Sí els rivals directes són a les primeres jornades, les darreres es compliquen amb equips com Visit Pontevedra, Arteal Santiago i Cajasur.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar