Publicitat
Publicitat

Els animals de la gossera de Figueres es traslladen a un centre d'Albons

El Consell Comarcal decideix aturar el servei que oferia l’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Figueres  per l’incompliment reiterat de les obligacions contractuals. Els animals seran traslladats a una nova gossera d' Albons, a un centre gestionat per l’empresa Serveis Zoològics la Devesa. 

El mes de juliol de 2019 el Consell Comarcal va adjudicar el servei de la gossera de Figueres a l'Associació Protectora d’Animals i Plantes.

Des del Consell Comarcal s’ha vetllat per la prestació dels serveis fent revisions tècniques periòdiques, visites veterinàries, etològiques i formant a treballadors i voluntaris. Aquestes comprovacions per part de professionals han servit tant per optimitzar l’atenció i assistència com per incorporar algunes millores en les instal·lacions.

Ara mateix, però, el contracte estava en període de pròrroga, de màxim fins a finals d'any.

Des de l'inici d'aquesta pròrroga els tècnics responsables han detectat nombroses irregularitats que repercutien tant en el servei com en el benestar animal, fet que ha portat al Consell Comarcal a finalitzar aquest període per incompliments de caràcter greu de les obligacions contractuals, tant en el servei de control i gestió de colònies de gats com el de recollida i acollida d’animals.

En una actuació d'urgència s'ha rescindit el contracte amb l'empresa que ho gestionava fins ara i s'ha aprovat que a partir del 31 de juliol els animals es traslladin a Albons, a un centre gestionat per l’empresa Serveis Zoològics la Devesa, de Girona. Albons, doncs, acollirà a partir d'ara la gossera comarcal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar