Publicitat
Publicitat

Deadpool arriba acompanyat de Lobezno

Aquesta setmana arriba als cinemes 'Deadpool y Lobezno', nova entrega de la franquícia Deadpool que promet molt d'humor i una mica d'acció. Torroella acomiada el juliol amb 'La última sesión de Freud'.

Setmana de poques novetats als cinemes de proximitat, de fet només entren en cartellera dues estrenes. Una d'elles és 'Deadpool y Lobezno', tercera entrega de la saga Deadpool integrada ara dins l'univers de Marvel, però conservat l'enfocament adult i gamberro. L'actor Ryan Reynolds s'enfunda de nou en el seu vestit vermell per salvar el món... i és que ell és l'únic heroi capaç de fer-ho després de la fractura del multivers. Tot i això, demanarà ajuda a una variant de Lobezno, per enfrontar-se a un enemic molt poderós.

Ryan Reynolds i Hugh Jackman són Deadpool i Lobezno

I aquells que busquin una opció més real, s'estrena la italiana 'El buen italiano' on s'explica la fita de comandant Salavatore Todaro, qui el 1940 després d'enfonsar un mercant enemic durant la batalla de l'Antlàntic va decidir salvar els seus 26 supervivents belgues condemnats a una mor segura al mig de l'oceà. Per salvar-los a elles, va arriscar la seva pròpia vida i també la dels seus homes. Pel·lícula que arriba amb un cert retard a casa nostra, ja que va ser el film inaugural del Festival de Venècia 2023. Una producció que ofereix una mirada més europea de la Segona Guerra Mundial i on la humanitat és l'eix central.

Escena del film 'El buen italiano'  · Foto: Enrico De Luigii

I Torroella acomiada el juliol amb l'estrena de la cinta britànica 'La última sesión de Freud', un dels últims treballs d'Anthony Hopkins. Ell dona vida al metge i neuròleg Sigmund Freud que al tram final de la seva vida convida a casa seva el novel·lista CS Lewis per debatre l'existència de Déu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar