Publicitat
Publicitat

Festival de Guitarra Girona Costa Brava, a l'Alfolí

Viatge musical de la tradició musical llatina i mexicana fins a clàssics del repertori jazzístic al primer dels dos concerts programats a l'Alfolí pel Festival de Guitarra Girona Costa Brava. Ha estat protagonitzat pels guitarristes mexicans Juan Ramón Canchola i Andrés Olmes i per l'italià Fabio Macera.

L'Alfolí de la Sal ha viscut aquest dijous al vespre la primera de les dues vetllades programades pel festival de Guitarra Girona Costa Brava. Amb la meitat de l'aforament ocupat, ha estat un concert ben divers i amb dues parts ben diferenciades. A la primera, Juan Ramón Canchola obria concert amb peces de Manuel M Ponce, de Julio César Oliva i d'Andrés Olmos. El mateix Olmos pujava després a l'escenari per interpretar dues peces seves. La primera part s'acabava amb els dos guitarristes interpretant dues peces a duo. El concert posava de manifest la riquesa cultural i musical mexicana. Completava la vetllada l'italià Fabio Macera, fent un pas després cap al jazz i la bossanova. Amb una guitarra semiacústica va interpretar peces de Django Reinhardt, David Sylvian, Luiz Bonfà, Yves Montand i Al di Meola, acabant amb una selecció de peces pròpies.

Josep Manzano, director del festival, destacava, del concert d'ahir, la diversitat de repertori que es va poder escoltar amb la combinació dels dos guitarristes mexicans i l'italià.

El segon concert del festival programat a l'Escala serà protagonitzat pel duo italià "Early guitar duo".

El segon concert es farà, com el d'ahir, a l'Alfolí de la Sal, el divendres 23 d'agost a les vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar