Publicitat
Publicitat

Conversant sobre violència de gènere a la fresca

La plaça Víctor Català ha acollit una nova conversa a la fresca sobre violència de gènere. Ha estat dinamitzada per l'associació Fem Visibles i ha posat en valor la necessitat de prendre consciència del problema com a primer pas per a trobar-hi solució.

L'estiu no és només temps d'oci, de vacances, de platja i de calor. És moment idoni també per a la reflexió i per a compartir experiències. I amb aquest fil conductor es va celebrar ahir una nova edició de converses a la fresca a la plaça Víctor Català. Aquesta, per parlar obertament -no metafòricament- de la violència de gènere. L'Associació Fem Visibles, entitat sense ànim de lucre, va dinamitzar l'acte, pensat amb voluntat de màxima llibertat de participació dels assistents per a dir-hi la seva. I amb la consigna que el primer pas per a posar solució al problema és posar-hi nom, sense judici previ.

L'acte va ser seguit per una desena d'assistents i comptava amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala. En nom del consistori, la regidora d'acció social, Clàudia de Cruz, que incidia en la necessitat d'escoltar les víctimes d'aquest tipus de violència per empoderar-les i sortir del pou.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar