Publicitat
Publicitat

Guy Ritchie torna als seus orígens a Prime Video

Poques estrenes aquesta setmana a les plataformes digitals. El ministerio de la Guerra Sucia és una de les opcions més destacades, juntament amb la comèdia 'El decamerón' de Netflix o el drama noruec 'Bestia' de Filmin.

Les plataformes no fan vacances, però aquesta setmana han afluixat el gruix de les seves novetats. Entre les destacades 'El ministerio de la Guerra Sucia' a Prime Video, nova cinta coral del director Guy Ritchie qui un cop més escull a l'actor Henry Cavill de protagonista. Ell serà el líder d'un exèrcit britànic molt particular que utilitza mètodes poc convencionals per acabar amb els nazis durant la Segona Guerra Mundial.

Part dels protagonistes de la cinta 'El ministerio de la Guerra Sucia'

Netflix posarà la nota còmica i esbojarrada a la setmana amb 'El Decamerón', una sèrie ambientada el 1348 durant la Pesta Negra. La pandèmia ha agreujat les diferències de classes socialsi ha portat el llibertinatge de qui se'l pot permetre a quotes inimaginables.

Una escena de la sèrie americana 'El Decamerón'

Apple Tv+ també s'apunta a la comèdia, però en aquest cas amb aventures juvenils. Taika Waititi és l'impulsor del "remake" televisiu de la pel·lícula de culte 'Los héroes del tiempo'. Un grup de lladres excèntrics es dediquen a viatjar en el temps per fer-ne de les seves. Quan el món està en perill, recluten a un jove d'11 anys per evitar la destrucció espai-temps i salvar el pare del nen.

I Filmin estrena el drama noruec 'Bestia', una producció de màxima actualitat on dos millors amics es convertiran en rivals dins el terreny de joc. Tots dos volen ser futbolistes d'elit i la gran oportunitat està a punt d'arribar. Els joves posaran a prova els seus valors i també la seva amistat, ja que només un d'ells pot fer el salt al primer equip del Rosenborg.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar