Publicitat
Publicitat

Es tanca el cicle Mirades Blaves

La conferència 'Identitat i metamorfosi a l'art' i Els límits de l'humor, tanquen les propostes artístiques del Festival Portalblau a l'Alfolí. Aquesta setmana, l'activitat es trasllada al Clos del Pastor amb dos dels tres concerts amb les entrades exhaurides de fa dies.

La proposta cultural 'Mirades Blaves', el cicle de conferències del Festival Portalblau tancava portes el divendres amb el diàleg 'Identitat i Metamorfosis a l'art' on l'arquitecte i divulgador Miquel del Pozo, juntament amb la poetessa Mireia Calafell i l'escriptor Raül Garrigasait analitzaven com l'art i la literatura han influït a la identitat humana al llarg de la història. Ho feien amb una conversa propera, reforçada amb imatges i lectures.

La de divendres va ser l'última conferència de la temporada, igual que les anteriors penjava el cartell d'entrades exhaurides. Un fet que demostra l'interès de l'espectador per les propostes singulars i deixa la porta oberta per una segona edició.

El Portalblau s'acomiadava de l'escenari Alfolí amb el debat sobre els límits de l'humor, un pòdcast amb les creadores de Deforme Semanal Ideal Total acompanyades per Marc Giró. El premi nacional de comunicació 2024 oferia la seva particular visió provocadora de la vida.

El debat va centrar-se sobretot a desxifrar quina és la línia entra la llibertat d'expressió i el respecte a les sensibilitats individuals. Lucía Litjmaer i Isa Calderón, creadores d'un dels pòdcasts més escoltat d'Espanya i premiat amb dos Ondas, ho tenen clar.

Una proposta acceptada i que també forma part de les novetats del Portalblau 2024.

I aquest cap de setmana el Festival canvia de seu, deixa la formalitat de la sala del'Alfolí per traslladar-se al jardí del Clos del Pastor amb tres concerts: El debut del cantant Henrio, la presentació del segon treball de Meritxell Neddermann i la presentació del disc 'La paraula viva i amarga' de Pau Alabajos.

Per més informació o per adquirir entrades: Portalblau.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar