Publicitat
Publicitat

500 joves participen a la tercera trobada jove de l'Alt Empordà a l'Escala

Mig miler de joves, d'entre 12 i 18 anys, han participat a la tercera trobada jove de l'Alt Empordà que s'ha fet al MAC-Empúries per gaudir del lleure, l'esport, els jocs i la música. Els alt-empordanesos van estar fent diferents jocs i la jornada es completava amb un concert de Banda Neón. 

El MAC-Empúries ha estat l'escenari de la tercera edició de la trobada jove de l'Alt Empordà, una activitat organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà conjuntament amb els ajuntaments de Roses, Castelló d'Empúries, Figueres i l'Escala. L'esdeveniment, que començava a les tres de la tarda i que culminava a les deu de la nit, ha reunit uns 450 adolescents de la comarca.

L'organització proposava tres zones diferents i en cadascuna d'elles hi havia cinc proves a superar.  I les dues activitats finals eren conjuntes, l'espectacle de lluita greco-romana i el ball de fi de festa amb Banda Neón. 

Algunes de les proves, que eren ambientades en l'època grecoromana, com el tir amb arc o la javelina, presentaven més dificultat que d'altres.

Els joves venien de Figueres, Roses, Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador i l'Escala.

L'objectiu de l'activitat és que els adolescents es coneguin.

Per l'Escala és un honor ser escenari d'activitats com aquestes.

Banda Neón va tancar la tercera trobada jove alt-empordanesa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar