Publicitat
Publicitat

Tornados més grans, més espectaculars i més violents a Twisters

Entre les estrenes més destacades de la setmana hi ha 'Twisters', un remake actualitzat del film dels anys 90. Pierce Brosnan fa d'assassí a sou a 'Fast Charlie', i del Santiago Segura continua la seva saga familiar 'Padre no hay más que uno'.

Les sales de cinema s'han renovat amb nous títols aquesta setmana, entre elles destaca el remake de 'Twister' actualització de la popular pel·lícula de finals dels 90 que ara ha rebut el nom de 'Twisters' i que compta amb la popularitat i carisma de la seva parella protagonista. Dos caçadors de tornados amb visions molt diferents de la seva feina es veuran obligats a treballar junts amb lairrupció d'uns tornados amb una força sense precedents.

Escena del film 'Twisters' · Foto: Melinda Sue Gordon · Universal Pictures; Warner Bros.

A 'Fast Charlie', Pierce Brosnan interpreta el Charlie Swift, un sicari que fa 20 anys que treballa pel cap de la màfia d'Orlando. La seva relació és de pare i fill, i tot va bé fins que en Charlie descobreix que un dels seus socis ha traït el cap.

Santiago Segura torna amb la seva seqüela familiar 'Padre no hay más que uno 4: Campanas de boda'. El protagonista del film ha superat els ensurts de la paternitat com ha pogut, però no està preparat per anar de casament de la seva filla gran. I és que aquesta accepta casar-se el mateix dia que fa 18 anys i Segura no ho tenia previst.

 Padre no hay más que uno 4 · Foto: Marina Caputo

El cinema montgrí de Torrella programa amb català la quarta entrega de 'Gru' i per un públic adult 'La promesa de Irene'



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar