Publicitat
Publicitat

Els talls de llum de nou al Ple Municipal

Els talls de subministrament elèctric, el soroll que generen els xiringuitos d'estiu, el futur del transport urbà a l'escala o dels despreniments a Illa Mateua; temes tractats a l'apartat de precs i preguntes del ple del mes de juliol.

Els talls de subministrament elèctric continuen a l'ordre del dia i són tema habitual als plens municipals, sobretot durant l'estiu.

Va ser un dels temes que tant Esquerra republicana com gent de l'Escala van treure als precs i preguntes del ple de juliol, d'una banda, entenent que s'hi treballa i de l'altra demanant insistir a la  companyia  perquè hi posi solució.

L'equip de govern explica que hi és a sobre.

Alternativa per l'Escala exposava quina és la norma sobre les guinguetes, conegudes popularment com els xiringuitos d'estiu,  demanant que el consistori fes complir els horaris per evitar molèsties als veïns. L'equip de govern parla de tolerància per poder deixar treballar aquests negocis.

Des d'Esquerra republicana es demanava informació sobre  el transport urbà al municipi, pel que  tots els grups municipals van apostar durant la campanya electoral.

 Etna Estrems també demanava si es planteja  la municipalització de zones blaves, amb la contracta que acaba aquesta tardor.

Alternativa per l'Escala preguntava com està la proposta que es tenia per Illa Mateua per tal de resoldre els despreniments. L'equip de govern responia que el tema està aturat.

Un altre dels temes tractats va ser la dificultat d'alguns veïns del nucli antic per accedir als seus garaigs durant l'estiu. El regidor de governació parlava d'un tema de difícil solució pel que es busquen alternatives.

Les sessions plenàries de caràcter ordinari s'aturen el mes d'agost, tot i que no se'n descarta una d'extraordinària per definir aspectes sobre la remodelació del Passeig Lluís Albert.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar