Publicitat
Publicitat

Identitat i Metaforfosi a l'art, l'última conferència de 'Mirades Blaves' del Portalblau

El cicle de conferències del Festival Portalblau 'Mirades Blaves' posarà punt final aquest divendres amb la proposta "Identitat i Metamorfosi a l'Art". L'arquitecte i divulgador d'art Miquel del Pozo dialogarà amb la poetessa Mireia Calafell. 

"Identitat i Metamorfosi a l'Art" és la darrera conferència del cicle "Mirades Blaves" que ha estrenat enguany el Festival Portalblau. Aquest divendres, a l'Alfolí de la Sal a partir de dos quarts de vuit del vespre, l'arquitecte i divulgador d'art Miquel del Pozo conversarà amb la poetessa Mireia Calafell, un diàleg que serà moderat per Raül Garrigasait que tindrà una durada de cinquanta minuts.

Aquest cicle de sis conferències està oferint una panoràmica sobre diverses temàtiques que van des de la descolonització i el conflicte al Pròxim Orient fins a la sostenibilitat, l'art, la cultura, el patrimoni i el turisme.

Amb la col·laboració de diferents entitats i experts com Carles Duarte, Gemma Carbó, Miquel Curanta o Marta Esteve, "Mirades Blaves" han convidat a reflexionar sobre qüestions clau que afecten la societat contemporània des de perspectives variades i profundes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar