Publicitat
Publicitat

Cap de setmana d'activitats al CN L'Escala

Molta activitat social al Club Nàutic l'Escala. Un cap de setmana de presentacions, entrega de la Bandera Blava per a embarcacions, la jornada solidària Mulla't per l'Esclerosi Múltiple i el primer dels sopars d'estiu. Les propostes socials continuen les pròximes setmanes amb l'exposició MedFoto 2024, la Diada del soci o una nova sortida a la naturalesa.

El club nàutic l'escala bull d'activitat quan arriba l'estiu, una mostra real la podem trobar el cap de setmana passat. Divendres es va presentar el primer llibre divulgatiu de la fundació Alive, 'Una planta sota el mar. El prat de gram a la badia de Roses' un acte que va reunir a més de 50 persones a la sala Restaurant Bol Roig. Coincidint amb aquesta presentació el club també va entregar a una vintena de socis i usuaris  la Bandera Blava per a Embarcacions.

L'endemà era el torn de la jornada solidària Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, una activitat clàssica on socis i usuaris de l'entitat col·laboren amb la iniciativa solidària gaudint del caiac i el stand up paddle a canvi d'una aportació de 10 € i la recollida de marxandatge estiuenc del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. Els articles de la campanya es poden adquirir a les oficines esportives del club fins al pròxim diumenge 21 de juliol.

Les propostes socials es tancaven aquesta setmana amb els primers dels sopars d'estiu, una Barbaco que va reunir 260 persones. Una vetllada on es van sortejar entrades per gaudir d'alguns concerts del Festival Portalblau i que va finalitzar amb un concert a càrrec de Bad Monroe's. Les activitats socials continuaran el pròxim 27 de juliol amb l'exposició MedFoto 2024 i també el dia 3 d'agost dia del soci del Club Nàutic l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar