Publicitat
Publicitat

Ramón Balagué i Txema Martí dominen en el torneig social de tennis taula

El torneig social de tennis taula clou amb una participació de catorze inscrits. Ramon Balagué i Txema Martí han estat els millors classificats de la general i del rànquing de no federats. Un dels altres objectius del CTT CER l'Escala, impulsor de la competició, era que el tennis taula tornés a fer soroll al carrer del Garbi.

Ramon Balagué, Lluís Salart i Txema Martí han estat els tres palistes millor posicionats a la classificació general del primer torneig social de tennis taula que ha impulsat el CTT CER l'Escala des del maig fins al juliol. Balagué ha obtingut 39 punts mentre que Salart i Martí 36.

I pel que fa a la classificació de no federats, els primers han estat Txema Martí, Josep Rispau i Estanis Puig. Martí amb 36 punts mentre que Rispau i Puig n'han sumat 31 i 29 respectivament. El primer classificat té 73 anys, és de Sant Andreu de Llavaneres, tot i que actualment ja resideix a l'Escala. Feia dècades que no tocava la pala...

Txema Martí ha estat l'únic palista del torneig que s'ha emportat doble premi: medalla per haver quedat tercer a la general i trofeu ser el millor jugador de la competició de no federats.

El torneig, que ha tingut una bona acceptació amb catorze inscrits, dos dels quals dones, Susanna Mateo i Cathy Tourneroche, ha estat també una excusa perquè neixin noves amistats.

A banda de la voluntat social, la competició s'organitzava per recuperar els vincles amb el CER, amb les altres seccions que amb el pas dels anys s'ha anat dissolent sobretot amb el canvi d'ubicació de la sala de joc. Per aquest motiu, la competició s'ha desenvolupat al carrer del Garbí cada dimarts de set a nou del vespre.

L'entrega de premis, però s'ha fet a la sala polivalent amb Iker González, palista del primer equip, i David González, el delegat del club. Un cop acabat l'acte protocol·lari, els inscrits van agafar forces amb un pica-pica.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar