Publicitat
Publicitat

Comèdies i retorns nostàlgics a la pantalla petita

Setmana de moltes estrenes a les plataformes digitals, en destaquen les comèdies i també el reton de la Betty la Fea, el Joven Sheldon, el encargado o el grup de Cobra Kai. L'actiu Natalie Portman s'estrena a la televisió amb 'La dama del lago' i Dave Bautista viurà una nova aventura juvenil a 'Juego de espías: La ciudad eterna'.

Setmana de moltes i moltes estrenes a les plataformes,la majoria comèdies i moltes d'elles marcades per la nostàlgia. Aquest és el cas de 'Betty la fea: La historia continúa', continuació de la sèrie colombiana que va aturar mig món l'any 1999 per saber com un secretaria poc agraciada, però molt intel·ligent enamorava a un faldiller, atractiu i ric. Ara torna a Prime Video, amb una filla i un matrimoni que fa aigües perquè Beatriz i Armando no passen pel seu millor moment.

Anna María Orozco serà una vegada més Beatriz Pinzón Solano

La casa del ratolí també estrena la tercera temporada de 'El encargado', aquesta sèrie on Guillermo Francella és l'encarregat d'un edifici amb doble cara i que sempre aconsegueix el que vol. Ara poder li costarà més, perquè vol obrir la seva pròpia empresa de conserges d'edificis.

L'actriu Daisy Ridley serà Trudy la primera dona que va creuar nedant el Canal de la Mànega l'any 1926 a la pel·lícula 'La joven y el mar' de Disney.

Daisy Ridley serà Trudy Ederle al film 'La joven y el mar'

Natalie Portman protagonitza la seva primera sèrie, ho fa a Apple amb 'La dama del lago' un drama polític i social, amb especial atenció a les tensions racials de 1966 a Baltimore.

Natalie Portman a 'La dama del lago'

Filmin suma al seu catàleg una nova producció britànica, estrena 'Shetland' sèrie policia on el protagonista farà el possible per descobrir qui ha estat el responsable d'un crim violent al seu poble natal.

A Netflix hi desembarca la temporada final de 'Cobra Kai' la sèrie seqüela del film 'Karate kid' que arriba dividida en tres parts, la primera aquesta setmana, el 28 de novembre la segona part i el gran final serà en algun moment del 2025.

Finalment destacar que Prime Video també  porta segona part del film juvenil 'Juego de Espias' on Dave Bautista serà de nou JJ i formarà equip amb Sophie per intentar acabar amb un complot terrorista durant una excursió escolar a Itàlia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar