Publicitat
Publicitat

Arjau, Barcarola i Boira a la 46a Cantada d'Havaneres de l'Escala

La Penya Blaugrana de l'Escala i l'Ajuntament de l'Escala han presentat el cartell de la 46a Cantada d'Havaneres de l'Escala. Una edició amb la participació dels grups Arjau, Barcarola i Boira.

L'Escala celebrarà el pròxim dijous u d'agost a les deu de la nit la tradicional Cantada d'Havaneres a la platja. Serà l'edició número 46 on actuaran Arjau, el grup revelació de l'any passat Barcarola i la novetat d'aquesta edició el grup Boira de Lleida.

Ells seran els protagonistes d'una edició  especial i amb novetats, ja que aquest any no hi haurà cuca de llum.

La Cantada d'Havaneres de l'Escala és una de les activitats més multitudinàries de les que s'organitzen anualment al municipi, omplint tot l'entorn de la Platja. I oferint una imatge única a la costa catalana, amb una cantada d'havaneres de gran format, gratuïta i amb públic a tres zones diferents de l'entorn de la platja.

Una activitat organitzada per una de les entitats del municipi, la Penya Blaugrana de l'Escala, que també s'ocupa de la cantadeta del mes de juliol. Enguany celebrada el passat cap de setmana i amb èxit de públic. 

El cartell és obra un any més de Roser Bona, una proposta fresca, molt marinera i amb aires escalencs. Enguany tot un homenatge a la posta de sol des de la Riba. 

Tots els amants de les havaneres tenen un cita el primer dijous d'agost a les deu del vespre a la platja de l'Escala. La venda de tiquets per accedir a la zona de la Riba, es posaran avui mateix a la venda per internet. L'enllaç estarà disponible a les xarxes socials i la pàgina oficial de la penya. Una setmana d'estrenes a la Penya Blaugrana de l'Escala, perquè ells també són els protagonistes del capítol dos del documental de Netflix 'LALIGA: Más allá del gol'.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar