Publicitat
Publicitat

'REFL3X', l'aigua un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Plaça Víctor Català acull avui a l'Escala, 'REFL3X', l'aigua un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible, una activitat que busca fomentar l'ús reponsable de l'aigua. Es pot visitar fins a les 6 de la tarda d'aquest dilluns 15 de juliol. 

Durant tot el dia d'avui els diferents grups de joves que assisteixen als casals d'estiu de l'Escala i la mainada que s'acosta a Plaça Víctor Català es troben amb una iniciativa que vol conscienciar a tothom sobre el consum responsable de l'aigua.

Es tracta d'un muntatge amb un tub  i ampolles d'aigua que representen el consum diari que en fem, des de la que fem servir a la dutxa, el reg del jardí,  la piscina o indirectament l'aigua que es consumeix per generar altres productes, com podrien ser les bosses de plàstic.

Les ampolles del muntatge tenen uns adhesius que representen l'aigua que consumim. Per exemple,  n'hi ha moltes menys d'una dutxa que d'una banyera. Contant les ampolles, que són de mig litre, es pot saber quanta aigua es gasta en cada cas.

La iniciativa és de la Coordinadora d'ONGs de comarques de Girona, la Diputació i l'ajuntament de l'Escala.

La proposta passa per diferents municipis, a l'Escala només aquest dilluns de 9 del matí a 6 de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar