Publicitat
Publicitat

Els germans Joina Oliveras i Xicu Teru donen el tret de sortida a la Cuina de Pescadors

La primera proposta de la Cuina de Pescadors ha estat el tastet d'escrita i sèpia estofada dels germans Oliveras, Joina Oliveras i Xicu Teru. La nova activitat que ha impulsat el MARAM pretén promocionar plats tradicionals que s'han cuinat tradicionalment a l'Escala.

Joina Oliveras i Xicu Teru han estat els primers a estrenar la Cuina de Pescadors, Tastets d'estiu MARAM 2024. Els dos germans, que pràcticament mai han cuinat junts a casa, han proposat un tastet de suquet d'escrita i sèpia estofada maridat amb el vi de la DO Empordà del Mas Geli. Teru va encarregar-se del suquet i Oliveras de la sèpia.

Teru cuinava un suquet que li va ensenyar un pescador i afegia que hi ha peixos, com la salpa, que ja no es troben al golf.

L'objectiu principal de l'activitat és promocionar el peix de proximitat, com la sardina i l'anxova, i tornar a posar en òrbita plats tradicionals escalencs. I ho fa gràcies a l'empenta de pescadors jubilats.

La cita serà tots els divendres de juliol i agost de set a nou del vespre.

Els dos germans, Oliveras i Teru, han obert, i també tancaran, la Cuina de Pescadors. Els pròxims en posar-se als fogons seran Enric, popularment conegut com a Panoi, i Salvador que cuinaran anxoves arrebossades i arròs de pop roquer.

Les inscripcions s'han de formalitzar al 972 77 16 66 o al mòbil 660 145 304, també per la web  maram.cat o enviant un correu electrònic a info@maram.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar