Publicitat
Publicitat

Ple absolut a totes les activitats del Festival Portalblau

 La cantautora Ju omple l'Alfolí de la sal, on presenta el seu tercer treball discogràfic. El dissabte ple absolut a la visita patrimoni i turisme a càrrec de Lurdes Boix i Rosa Duran, on un dels temes principals va ser la massificació de turistes.

Nou cap de setmana de Festival Portalblau, la nit de divendres l'Alfolí de la Sal va quedar petit per escoltar a la Ju. Jove cantautora i actriu catalana que actuava per primera vegada al Festival,  presentant el seu tercer treball discogràfic 'Venus'. Un concert íntim, proper i molt personal on el públic va gaudir amb l'ampli registre vocal de l'artista i de la seva posada en escena. Va ser un concert especial on Ju, també va compartir algun dels seus nous temes amb el públic.

I ple també el que es va aconseguir el dissabte amb la conferència 'Patrimoni i Turisme' a càrrec de Rosa Duran i Lurdes Boix. Una proposta del cicle Mirades Blaves, on es va recorre amb vaixell la costa escalenca per descobrir el parc natural, les cales, les coves i les seves llegendes.

Una ruta marinera amb una mirada especial: blava i sostenible. Amb l'objectiu de crear un debat interessant amb el públic, per analitzar i buscar l'equilibri entre el patrimoni, la cultura i el turisme.  

Duran no té la solució màgica per trobar l'equilibri just davant la massificació turística que pateixen algunes ciutats. I menys quan l'oci actualment és una de les primeres prioritats dels ciutadans i en el cas de l'Empordà l'oferta és molt completa. 

El Festival inaugura pròximament un nou escenari, passant de l'Alfolí al Jardí el Clos del Pastor. Abans, però Marc Giró i companyia posaran unes notes d'humor al Portalblau amb 'Els límits de l'humor'.

Per a més informació o compra d'entrades  al web portalblau.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar