Publicitat
Publicitat

El programa d'activitats +60 clou una primera 'temporada d'èxit'

El programa d'activitats per a persones majors de seixanta anys, que ofereix l'Ajuntament de l'Escala, ha clos la temporada amb una passejada i preparació d'un mojito al Camp de Les Aromes. El consistori ha extret un balanç positiu d'aquesta iniciativa anual, ja que la majoria de les seves propostes han exhaurit les places.

Gairebé una tercera part dels censats a l'Escala té més de seixanta anys. Per tal d'atendre les seves necessitats i dissenyar polítiques públiques eficients, el consistori va inaugurar fa un any i mig una oficina dedicada a aquest sector de la població. Entre les iniciatives que s'han impulsat, hi ha un programa anual d'activitats, que es va gestar a través d'un procés participatiu. Aquesta setmana, en concret, ha clos la primera temporada de propostes i el balanç ha esdevingut positiu, no només perquè la majoria d'actes han exhaurit les places, sinó també per evitar "un sentiment de soledat no volguda", a través de fomentar les relacions socials.

Una passejada al Camp de Les Aromes i la posterior preparació d'un mojito ha estat la darrera activitat de la temporada. El programa del +60 es reprendrà al setembre i ara, el consistori treballa en les propostes de l'any vinent. Enguany, les ofertes més populars han esdevingut les trobades esportives, tant els exercicis de cada divendres a la Sala Polivalent, com les sessions d'Aqua Salut a la platja, i en aquest sentit, ja s'ha confirmat la continuïtat d'ambdues.

El calendari anual d'activitats ha presentat sortides culturals i gastronòmiques, xerrades, accions lúdiques i formatives o tallers artístics i esportius. Les propostes són fruit del procés participatiu, que va comptar amb la veu dels majors de seixanta anys del municipi, així com de les iniciatives que traslladen alguns professionals al consistori.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar