Publicitat
Publicitat

Empúries, Eivissa i Occitània en una exposició virtual al MAC Empúries

Aquest estiu el MAC Empúries presenta una mostra virtual a la sala d'exposicions temporals del jaciment. Amb unes ulleres de realitat virtual  els visitants es poden passejar per Occitània, Eivissa i Empúries, uns assentaments connectats a través del comerç.

El MAC-Empúries, el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, i el Museu i Oppidum d’Ensérune, a Occitània, comparteixen exposició. És una mostra virtual amb la qual es poden veure espais i peces destacades dels tres museus.

La mostra es fonamentarà en els continguts i recursos digitals desenvolupats en el marc del projecte Intermedit, subvencionat per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània amb la col·laboració del Laboratori d’Humanitats Digitals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu ha estat la creació d’un espai de confluència per posar en valor la connexió mil·lenària d’aquestes tres regions mediterrànies a través del seu patrimoni arqueològic i la interrelació, mitjançant l’intercanvi i el comerç, entre fenicis, grecs i poblacions autòctones.

L'exposició es pot visitar, de dilluns a diumenge,  fins al 30 de setembre,  a la Sala d’exposicions temporals del MAC-Empúries. L'accés és gratuït amb l'entrada general del MAC.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar