Publicitat
Publicitat

La VI Cantadeta amb Oreig de Mar i a la Punta

Dissabte a les 22h arriba la sisena edició de la Cantadeta d'havaneres de l'Escala. Després d'uns mesos d'incertesa, finalment es farà a La Punta i hi actuarà el grup local Oreig de Mar. 

La Punta serà el nou escenari de la sisena edició de la Cantadeta d'havaneres de l'Escala. La incertesa ha planat sobre la programació d'aquest esdeveniment fins el punt que s'havia donat per descartada. Finalment, s'ha pogut tirar endavant, amb l'organització de la Penya Blaugrana de l'Escala i l'Ajuntament, la col·laboració de la Diputació de Girona.

La qüestió pressupostària ha fet penjar d'un fil aquesta cantada que va començar l'any 2018 al Port d'en Perris. De dos grups se'n ha passat a un, Oreig de Mar, que no ha faltat en cap de les 6 edicions. L'altre canvi serà l'escenari, amb l'estrena de l'esplanada de La Punta. 

El grup escalenc Oreig de Mar, liderat per Isidre Pagès,  portarà un repertori que ja ha posat en escena aquest mateix any, però amb algunes novetats d'aquesta mateixa temporada.

L'hora d'inici de la cantadeta serà a les 2hh i hi haurà servei de rom cremat a càrrec de La Penya Blaugrana de l'Escala



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar