Publicitat
Publicitat

Tom Hardy, Austin Butler i Channing Tatum amb pantalla gran

La cartellera es renova aquesta setmana amb tres propostes interessants com són 'Bikeriders. La ley del asfalto', 'Strangers: Capítols 1' i 'Fly me to the moon'. Un cara a cara entre Tom Hardy, Austin Butler, Channig Tatum i Scarlett Johansson.

Amb un estil vintage i un bon repartiment encapçalat per Scarlett Johansson, Channing Tatum i Woody Harrelson s'estrena 'Fly me to the moon'. Una visió molt romàntica de l'arribada de l'home a la Lluna i totes les teories conspiratives que van envoltar el gran moment. Als anys 60, en plena cursa internacional l'especialista en màrqueting Kelly s'enamora del director de la missió espacial, Cole. Però la seva relació es complica seriosament quan la Casa Blanca ordena que es fingeixi l'arribada a la lluna per evitar la mala premsa d'un hipotètic fracàs de la missió.

Fly me to the moon amb Channing Tatum i Scarlett Johansson · Foto: Dan McFadeen

I Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy són els protagonistes del drama èpic 'Bikeriders. La ley del asfalto' un relat sobre una banda ansiosa de llibertat que troben la seva via d'escapament conduint les seves motos a tota velocitat. Però amb el pas dels anys, la banda es va tornant cada vegada més violenta, abocant els membres originals a un estil de vida del que mai haurien volgut formar part.

Una escena de 'Bikeriders. La ley del asfalto'

Setmana que també s'estrena 'Strangers: Capítulo 1' curiós semiremake, de la cinta 'Los extraños' del 2008 que ja va comptar amb la seqüela 'Los extraños: Cacería nocturna' l'any 2018. Ara s'estrena aquesta nova versió on veurem un argument pràcticament calcat on una parella es veuen obligats a passar la nit en una cabana al bosc i allà apareixen tres desconeguts que els hi intenten matar sense motiu.

Els nous emmascarats del film 'Strangers: Capítulo 1'


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar