Publicitat
Publicitat

Setmana de vikings, campions i assassinats

Netflix estrena l'última temporada de la sèrie 'Vikingos: Valhalla', acompanyada per 'El campeón' amb Dani Rovira de protagonista. Apple presenta robots i joves amb poders i Disney estrena 'Under the Bridge: El asesinato de Reena Virk', un crim basat en fets reals.

Les plataformes s'omplen d'opcions interessants aquesta setmana, una d'elles és 'Under the Bridge: El asesinato de Reena Virk' nova proposta de Disney basada en fets reals i amb dues grans actrius com són Riley Keough i Lily Gladstone. Una minisèrie on es relata l'assassinat de Reena Virk, una jova que va sortir amb les seves amigues i mai més va tornar a casa seva.

Chloe Guidry i Lily Gladstone · Under the bridge (Disney+) · Foto: Darko Sikman

Netflix estrena la tercera i última temporada de 'Vikingos: Valhalla', viatge final dels protagonistes: Leif, Freydis i Harald. Ella és la líder del seu poble, ells han trobat fortuna a Constantinoble, però tots volen alguna cosa més. Volen la glòria i ser reconeguts al Valhalla a la fortalesa on viuen els guerrers morts que serveixen a Odín després d'haver mort en la batalla i amb honors.

Imatge promocional de la tercera temporada de 'Vikingos: Valhalla'

Setmana que la casa de la N vermella també estrena el film 'El Campeón' amb Dani Rovira i Marcel Serrano. Remake de la cinta italiana del mateix nom, on se segueix la relació entre un tímid psicòleg solitari i l'estrella d'un equip de futbol de caràcter impulsiu i conflictiu.

I Apple també desembarca amb dues estrenes, per un públic adult estrena el drama 'Sunny' on un robot, ajudarà la protagonista a resoldre la desaparició de la seva família en un accident aeri.

I per un públic més jove estrena 'Yo', sèrie d'aventures i ciència-ficció on un jove de 12 anys descobreix que té superpoders. S'ha d'adaptar ràpidament a la seva nova vida i descobrir qui és i qui vol ser.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar