Publicitat
Publicitat

'It takes two to tango' inicia el cicle d'estiu de teatre al Bretta

El cicle d'estiu de teatre al Bretta ha començat, aquest dimarts al vespre, amb l'espectacle 'It takes two to tango'. El restaurant d'Empúries acollirà obres de petit format cada setmana fins a finals d'agost.

'Fins quan es pot allargar l’última nit entre dues persones que no volen convertir-se en record?' És un dels interrogants, que presenta l'obra 'It takes two to tango'. Sobre l'escenari, dos actors que com a la vida real, encarnen el paper d'una parella que vol viure en un "present infinit". L'espectacle teatral, que combina els diàlegs, amb la dansa i la música, es va presentar per primera vegada a la Sala Taro de Barcelona. Aquest dimarts al vespre s'ha pogut veure al restaurant Bretta d'Empúries, amb una escenografia readaptada i una major proximitat amb el públic.

'It takes two to tango' ha iniciat el cicle de teatre d'estiu al Bretta, que ha programat propostes culturals cada dimarts de juliol i agost a dos quarts de nou del vespre. La iniciativa s'ha teixit a dues mans, en concret, entre el restaurant i la distribuïdora 'Òrbita', per tal d'oferir a la població peces de petit format i del territori.

El cicle teatral compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala i el Museu d'Arqueologia d'Empúries. L'accés als espectacles és de pagament i, l'entrada ve acompanyada d'una copa de vi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar