Campiones del play-off al títol de la lliga catalana 2024

L'equip femení del Club Tennis Pàdel l'Escala s'imposa al Pàdel Vila Village i es proclamà campió del play-off al títol de la lliga catalana. Excel·lent temporada de les escalenques que ja havien quedat campiones de la fase regular i assoleix així l'ascens a segona categoria.

El club Gipadel va acollir el cap de setmana el play-off masculí i femení de la lliga catalana 2024 de pàdel. L'equip femení del CTP L'Escala format per Brigitte Dutoya, Anaïs Guillot, Dolors Puig, Jenni Varela, Mon Calvache, Séverine Avertin, Sílvia Lara, Anna Vercouteren, Carlota Andrés, Carme Salleras, Sílvia Costa i Carla Caparrós va proclamar-se campió després de guanyar la gran final amb el Pàdel Vila Village per 2 a 1. Prèviament, l'equip havia superat amb claredat els Bye a quarts de finals i el club tennis Aro C a semifinals.

La victòria va permetre a les anxovetes classificar-se per disputar les fases prèvies a  la copa d'Espanya de lligues autonòmiques, una fase que les va emparellar amb les Waps B, equip que van superar per 1 a 2. A la final es van veure les cares amb el Siesports A on les escalenques van cedir per 1 a 2 i no es van poder classificar per a disputar del 15 al 17 de novembre al Pàdel Barcelona – El Prat  la Copa d'Espanya de Lligues Autonòmiques.

Una temporada històrica, perquè l'equip ja havia quedat campió a la fase regular. La victòria d'aquest passat cap de setmana permet a les escalenques passar de tercera a segona categoria