Publicitat
Publicitat

Nova activitat gastronòmica d'estiu al MARAM, 'Cuina de Pescadors'

El MARAM proposa una nova activitat amb la gastronomia com a  protagonista. Els cuiners seran els mateixos pescadors amb plats de peix ben originals. Les sessions es faran tots els divendres de juliol i agost.

El Centre d'Interpretació del Peix de la Confraria de Pescadors de l'Escala, el MARAM, posa en marxa una nova activitat.

A partir d'aquest divendres dia 12,  tots els divendres dels mesos de juliol i agost es proposen sessions de cuina i degustacions sota el títol de 'Cuina de Pescadors, Tastets d'estiu MARAM 2024'.

L'estrena serà amb la Joina i en Xicu Tero, que prepararan un suquet d'escrita i sèpia estofada.

Les sessions es faran de 7 a 9 de la tarda amb un cost de vint euros per persona, que inclou el maridatge dels plats amb vins de la DO Empordà.

Per la cuina del MARAM hi passaran també l'Enric Panoi, en Salvador Pagès, en Manel Montia, en Josep Puig i el mateix president de la confraria Josep Lluís Sureda, , preparant plats mariners ben diversos.

Les inscripcions i reserves s'han de fer per telèfon al 972 77 16 66 o al mòbil 660 145 304, també online al web  maram.cat o enviant un correu electrònic a info@maram.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar