Publicitat
Publicitat

Una setmana amb el nou aparcament de La Palmera

L'equip de govern, content amb els resultats obtinguts del nou aparcament de la zona de la Palmera. Un espai amb capacitat per a 17 cotxes i 6 motocicletes per ajudar a descongestionar la zona del nucli antic. D'aquest tema i molts altres en parlarà l'alcalde, Josep Bofill, aquesta setmana al Parlem.

El nou espai d'aparcament de la Palmera té capacitat per a 17 cotxes i 6 motocicletes. Igual que l'aparcament de Les Monges, situat a pocs metres, es tracta d'un espai regulat com a zona blava bonificada, en què els residents poden aparcar a un cost d'un euro al dia, mentre que la resta d'usuaris el poden utilitzar al preu de la zona blava normal. Després d'una setmana de funcionament, l'equip de govern està content amb els resultats.

Josep Bofill, comentava els problemes amb tres parquímetres per pagar amb targeta, explicava que s'ha treballat per trobar una solució efectiva i on caldrà posar especial atenció el pròxim any amb el canvi de gestió de la zona blava. 

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, en parlava durant la gravació del Parlem d'aquest divendres a la nit. On també es tractaven altres temes com els serveis de seguretat d'estiu, d'energies renovables o de l'oferta turística del municipi. Un programa que podreu veure el divendres a les 20h, a 2/4 de 10 i també a les 00.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar