Publicitat
Publicitat

Liam Neeson cara a cara amb en Gru

La cartellera es renova amb 'En tierra de santos y pecadores': Liam Neeson interpreta un assassí a sou que s'enfronta a un grup terrorista. També s'estrena 'El bus de la vida'i arriba l'esperadíssima pel·lícula d'animació 'Gru 4: el meu dolent preferit'.

Torna a la pantalla Liam Neeson, ho fa amb un personatge que li va com anell al dit: el de justicier. Estrena 'En tierra de santos y pecadores', un film situat a Irlanda als anys 70 durant la violenta època del grup IRA. Nesson serà un assassí a sou que viu una vida tranquil·la en un petit poblet. Fins que un perillós grup terrorista arriba a la zona, i ell ha de decidir entre mantenir l'anonimat o convertir-se en el protector dels seus veïns.

Liam Neeson és Finbar Murphy,  un assassí a sou que es refugia de la persecució policial al film 'En tierra de santos y pecadores'

Qui també torna és la saga Gru, ho fa de nou parlant català i amb la seva entrega número 4 titulada 'Gru 4. El meu dolent preferit' on arriba un nou membre a la família, en Gru Júnior, un nen que posa cap per avall la vida d'en Gru i més ara que un nou enemic el farà fugir amb tota la família.

Basada en fet real arriba, 'El bus de la vida' on Dani Rovira és un professor de música que s'ha de desplaçar en un poble basc per cobrir una plaça que ha quedat lliure en un institut. Allà rep la notícia que pateix un càncer i per rebre tractament s'haurà de desplaçar a l'hospital a Bilbao amb el bus de la vida, un vell autobús que trasllada gratuïtament a tots els pacients de la zona. Una oda a la superació personal amb molta presència musical d'artistes reconeguts.

I ja només en algunes sales de proximitat s'estrena 'Kill boy' del debutant Moritz Mohr, apadrinat per Sam Raimi. El resultat: sang i fetge, combinat amb humor peculiar i coreografies de lluita inacabables. El film explica la venjança d'un jove orfe, sord i sense veu.

Bill Skarsgård serà Boy al film d'acció 'Kill Boy'


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar